2016-10-11

Short Talk

Short Talk z Uniwersytetem SWPS: źródła szczęścia

_______________________________________________

Czy na przyszłe relacje w związku wpływają rodzice? Dlaczego powtarzamy te same błędy? Czy w dzisiejszych czasach trudno zbudować związek oparty na zaufaniu i miłości? Czy szczęście i czas pozwolą zrozumieć kobietę? Bohater filmu, tytułowy "Strapiony mężczyzna", opowiada lekarce o swoich problemach z kobietami.

►11 października o godz. 18.30 zapraszamy na projekcję filmu "Strapiony mężczyzna" w reżyserii Macieja Buchwalda oraz dyskusję. Gośćmi spotkania będą psycholożki: Anna Cwojdzińska oraz Monika Domska-Brzozowska.

Monika Domska-Brzozowska – psycholog kliniczny, mediator rodzinny, nauczyciel dyplomowany. Zajmuje się diagnozą i terapią dzieci i młodzieży oraz terapią par i rodzin.

Anna Cwojdzińska – psycholog, psychoterapeutka pracująca w nurcie systemowym, doktorantka Uniwresytetu SWPS.

U W A G A !
Wstęp wolny po wypełnieniu formularza zgłoszeniowego, który znajduje się pod linkiem: http://www.swps.pl/poznan/aktualnosci/13879-short-talk-z-uniwersytetem-swps-strapiony-mezczyzna
___________________________________________

Short Talk to wydarzenie, w którym krzyżuje się film i żywa dyskusja, istotne współcześnie tematy z mnogością opinii, wiedza ekspercka z indywidualnymi odczuciami. Starannie wybrany film krótkometrażowy jest pretekstem do spotkania, na które zostają zaproszeni zarówno eksperci, jak i publiczność. Short Talk jest otwartą platformą do dyskusji, w której udział może wziąć każdy. Program powstał jako efekt współpracy Short Waves Festival z Uniwersytet SWPS Poznań.

►Wydarzenie odbywa się w ramach JESIENI FILMOWEJ, która obejmuje ponad dwa miesiące rozproszonych wydarzeń filmowych i audiowizualnych na terenie całego Poznania.
Więcej informacji:
Fundacja Ad Arte